ВИДИ ІНФЛЯЦІЇ, ЇХ ВИМІРЮВАННЯ І ВПЛИВ НА БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ТА ЕКОНОМІКУ В ЦІЛОМУ - Остап’юк, Наталія Анатоліївна; Дударєва, Катерина Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто класифікації інфляції, визначено вплив видів інфляції на бухгалтерський облік та економіку в цілому.