КЛАСИФІКАЦІЯ ОРЕНДИ ДЛЯ ПОТРЕБ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Литвиненко, Ірина Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено погляди авторів щодо критеріїв поділу орендних операцій та запропоновано класифікацію оренди для потреб обліку і контролю.