ВПЛИВ КУЛЬТУРИ НА ЗАСТОСУВАННЯ ПРИНЦИПУ КОНСЕРВАТИЗМУ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано історичні аспекти та сутність впливу культурного фактору на формування відмінностей в національних системах бухгалтерського обліку. Проаналізовано модель бухгалтерських цінностей С.Дж. Грея стосовно бухгалтерського консерватизму. Розглянуто особливості консерватизму в країнах світу.