ЕВОЛЮЦІЯ ПОНЯТТЯ “ПРИБУТОК” В ЗАГАЛЬНІЙ ІСТОРІЇ ЕКОНОМІЧНИХ УЧЕНЬ - Кучер, Світлана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено огляд основних підходів до розуміння суті поняття “прибуток” в продовж розвитку економічної теорії.