ПРОБЛЕМИ ПРАКТИКИ ОБЛІКУ, КОНТРОЛЮ ТА АНАЛІЗУ ГРОШОВИХ РОЗРАХУНКІВ - Кащенко, Олена Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено основні аспекти обліку, аналізу та контролю грошових розрахунків суб’єктів господарювання. Розкрито проблемні питання практичного характеру грошових розрахунків, окреслено напрями їх вирішення.