СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ЗВІТНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Іваненко, Валентина Олександрівна; Семчук, Інна Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Продовжено суцільне дослідження результатів дисертаційних робіт, проведено критичний аналіз та систематизацію публікацій у наукових вісниках, збірниках наукових праць і матеріалах конференцій, які присвячені питанням удосконалення системи показників звітності підприємства, зокрема статистичної; виявлено проблемні аспекти, що виникали, та пропозиції щодо їх вирішення.