РОЛЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ У ФОРМУВАННІ ЕКОСВІДОМОСТІ СУСПІЛЬСТВА - Замула, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито напрями формування екологічної свідомості, а, отже, і екологічного менталітету суспільства, через надання повної, достовірної та неупередженої облікової інформації про стан навколишнього природного середовища і тенденції його зміни на мікро- та макрорівнях.