ПОЛІТИЧНА ЕКОНОМІЯ ЯК МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ФУНДАМЕНТ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ НА ШЛЯХУ ПОДОЛАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ КРИЗИ - Жиглей, Ірина Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено напрями розвитку бухгалтерського обліку з урахуванням основних положень політичної економії, що сприятиме подоланню соціальної кризи.