ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ В УПРАВЛІНСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Євдокимов, Віктор Валерійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено роль і місце бухгалтерського обліку та системи внутрішнього контролю в управлінській діяльності підприємства.