ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ДОХОДІВ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ - Голуб, Наталія Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено критичний аналіз національного та міжнародного стандартів щодо визнання доходів в бухгалтерському обліку та доведено, що деякі методологічні положення національного положення вимагають більш повного розкриття, уточнення та удосконалення, не повною мірою відповідають вимогам міжнародних стандартів бухгалтерського обліку. Також визначено відмінності відображення доходів в бухгалтерському та податковому обліку та наведено варіанти поєднання бухгалтерського та податкового обліків в світовій практиці.