АНАЛІЗ ДИСЕРТАЦІЙНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ЗА ПРОБЛЕМАТИКОЮ КОНТРОЛІНГ - Брохун, Наталія Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено аналіз авторефератів на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук та доктора економічних наук захищених в Україні та Росії, у яких розглянуто питання контролінгу, для цілей виявлення проблемних напрямів досліджень та ступеню їх вирішення.