ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ: ПРОБЛЕМИ ТРАКТУВАННЯ В НАУКОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ - Бєлік, Вадим Данилович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто погляди авторів щодо трактування понять внутрішньогосподарський, внутрішній та внутрішньосистемний контроль. Запропоновано уніфікувати термінологію та використовувати поняття внутрішній контроль.