УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ІНТЕГРАЛЬНОГО ІНДЕКСУ КАДРОВОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - ЧЖАН ХАО, ЮЙ («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
В статті удосконалено методику розрахунку інтегрального індексу кадрової безпеки підприємства, визначено чотири складові кадрової безпеки (соціально-мотиваційна безпека, професійна безпека, антиконфліктна безпека, безпека життєдіяльності), що характеризуються певними індикаторами. Інтегральний індекс кадрової безпеки розрахований за підприємствами машинобудівного сектору Харківського регіону з урахуванням вагових коефіцієнтів j-ої складової bj та вагових коефіцієнтів, що визначають ступінь внеску і-го показника в інтегральний індекс аіj, що визначено експертним шляхом.