ДЕЯКІ АСПЕКТИ МОДЕЛЮВАННЯ БЮДЖЕТУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Мілінчук, Ольга Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто необхідність моделювання бюджетування на підприємстві, а також запропоновано математичну модель формування зведеного бюджету підприємства.