ЦІЛЬОВИЙ ПІДХІД В УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВАМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ: СУТЬ, ОСОБЛИВОСТІ ТА ЗНАЧЕННЯ - Пащенко, Ольга Петрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто поняття цільового та програмно-цільового підходів до управління, досліджені особливості його використання на підприємствах харчової промисловості.