АНАЛІЗ ОСВІТНЬОЇ СТРУКТУРИ НАСЕЛЕННЯ В КОМПЛЕКСІ ОЦІНЮВАННЯ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ УКРАЇНИ - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено роль та місце аналізу освітньої структури населення в процесі оцінювання національного людського капіталу, охарактеризовано освітні пропорції українського суспільства, визначено рівень їх відповідності стратегічним засадам державотворення.