МЕТОДОЛОГІЧНА СУТНІСТЬ ЕФЕКТІВ ЗЛИТТЯ КОРПОРАЦІЙ - Марченко, Валентина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянута теоретична сутність синергетичного та компліментарного ефектів злиття та поглинання. Узагальнений сумарний ефект об’єднання корпорацій.