ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КАПІТАЛ В УПРАВЛІННІ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ РЕГІОНУ - Костеньова, Ольга Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто проблемні питання інноваційної політики промислових підприємств Житомирського регіону. Визначено сучасні тенденції впровадження інноваційної продукції та характер витрат на інноваційну діяльність. Проаналізовано залежність інноваційної активності промислових підприємств регіону від кадрового потенціалу та інтелектуального капіталу суб’єктів підприємницької діяльності.