КІЛЬКІСНЕ ОЦІНЮВАННЯ СТУПЕНЯ ЕКОНОМІЧНОГО РИЗИКУ - Вітлінський, В. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто методологічний підхід для аналізу та прийняття раціональних управлінських рішень, що враховує об‘єктивно-суб‘єктивну структуру ризику.