НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ФІНАНСОВОГО ОБЛІКУ ВИТРАТ В ТОРГОВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ - Фірсова, Надія Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості ведення та шляхи вдосконалення фінансового обліку витрат в підприємствах торгівлі споживчої кооперації. Вносяться пропозиції з підвищення аналітичності обліку та посилення його контрольних функцій для забезпечення ефективної діяльності.