ПРОФЕСІЙНО-КВАЛІФІКАЦІЙНІ ТА ЕТИЧНІ СКЛАДОВІ ВНУТРІШНЬОГО АУДИТУ - Філозоп, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Визначено основні кваліфікаційні та етичні вимоги до внутрішніх аудиторів при здійсненні внутрішнього аудиту.