ДЕЯКІ АСПЕКТИ ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ОПЕРАЦІЙ З УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ - Федчишина, Віоллета Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядається економічна сутність передачі майна в управління, зміну характеру проблематики нових господарських взаємовідносин без встановлення нового права власності.