ЗНАЧЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ У СИСТЕМІ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВИ - Травін, Віталій Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано проблему облікового забезпечення використання економічних індикаторів для забезпечення стратегічного управління держави.