ПОЛОЖЕННЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ПРОЦЕСУ ПРИДБАННЯ ПІДПРИЄМСТВ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Томашевська, Ірина Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано необхідність розробки окремого Положення про організацію процесу придбання підприємств, надано характеристику його розділів в частині організації та ведення бухгалтерського обліку операцій з придбання підприємств.