ЖИТТЄВИЙ ЦИКЛ І МЕТОДИ КАЛЬКУЛЮВАННЯ ЗА СТАДІЯМИ - Скрипник, Маргарита Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто новий підхід до обліку затрат і методів калькулювання, направлений на створення інформації, яка дозволить приймати стратегічні рішення і відповідні їм оперативні і тактичні рішення з урахуванням особливостей всіх стадій життєвого циклу продукту.