ЕВОЛЮЦІЯ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: ДІАЛЕКТИЧНИЙ ПІДХІД - Пархоменко, Валерій Миколайович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто сутність практичного та теоретичного підходів до функціонування системи управління якістю на основі діалектичного методу дослідження.