ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ФОРМУВАННЯ ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ТОРГОВО-ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВ - Житний, Павло Євгенович; Афанас’єва, І. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано фактори формування облікової політики підприємств та визначенно вплив галузевих особливостей на організацію бухгалтерського обліку.