ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ КАПІТАЛУ: ІСТОРИЧНИЙ ВИМІР - Бутинець, Юрій Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто еволюцію поглядів вчених на трактування категорії “капітал” на різних етапах розвитку економічної думки.