УПРАВЛІНСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ТА ЙОГО ЕЛЕМЕНТИ - Бутинець, Тетяна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються проблеми формування управлінського (внутрішнього) контролю,його сутність, природа, завдання.