ОЦІНКА НЕЗАВЕРШЕНОГО ВИРОБНИЦТВА: ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ - Боярський, Юрій Іванович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено методи оцінки незавершеного виробництва та проблеми його визначення.