АНАЛІЗ ОБОРОТНИХ АКТИВІВ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ФІЛІЇ ВАТ “УКРТЕЛЕКОМ” - Бенько, Ірина Дмитрівна; Сисюк, Світлана Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто особливості аналізу оборотних активів та на підприємствах зв’язку.Особливі увагу зосереджено на дебіторській заборгованості за послуги зв’язку, тому що вона має значну питому вагу в складі оборотних активів і впливає на фінансовий стан підприємства. Висвітлено рівні дебіторської заборгованості в розрахунку до місячних тарифних доходів по категоріях споживачів. Сучасне бачення проблем і перспектив своєчасного погашення дебіторської заборгованості гарантує правильний вибір розвитку та розбудови галузі.