ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СВІТОВИХ ФІНАНСІВ ТА ЇХ ВРАХУВАННЯ ПРИ РЕСТРУКТУРИЗАЦІЇ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Козьменко, О. В.; Кравчук, Г. В.; Дмитренко, Д. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито основні тенденції розвитку світової фінансової системи.