ПОБУДОВА ЗВІТУ 3 ЯКОСТІ ДЛЯ РІЧНОГО СТРУКТУРНОГО ОБСТЕЖЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ - Гончар, О. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглядаються аспекти побудови звіту з якості для piчногo структурного обстеження підприємств, першого звіту з якocmi в українській cmamucmuцi підприємств.