ВПЛИВ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА - Мажар, Марія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто трудові ресурси як складову конкурентоспроможності підприємств, запропоновано напрямки розвитку кадрової політики для досягнення найефективнішого використання трудових ресурсів підприємства.