ВІДТВОРЕННЯ МАЙНОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ АПК - Денисюк, Олена Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Обґрунтовано змістові характеристики механізму відтворення об’єктів майнового потенціалу підприємств АПК.