КОНЦЕПЦІЯ СТЕЙКХОЛДЕРІВ В СИСТЕМІ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА - Гросул, Вікторія Анатоліївна; Аванесова, Ніна Едуардівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Наведено власну точку зору на трактування категорії “ефективність”, розкрито сутність концепції стейкхолдерів, обґрунтовано теоретико-методичні засади оцінки ефективності функціонування підприємства з позиції ключових стейкхолдерів.