РОЗВИТОК КООПЕРАТИВНИХ ВЕРТИКАЛЬНИХ МАРКЕТИНГОВИХ СИСТЕМ ЯК ЧИННИК ДЕРЖАВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ - Величко, Ірина Миколаївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Викладено важливу особливість кооперативного господарювання – його соціальну спрямованість, зв'язок із запровадженням у суспільстві гуманістичних цінностей: демократії, свободи, справедливості, рівності, взаємовиручки, турботи про розвиток сільських громад.