ЩЕ РАЗ ПРО ТЛУМАЧЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТЬ “ЗАТРАТИ” І “ВИТРАТИ”, “ВИТРАТИ ВИРОБНИЦТВА” ТА “ВИРОБНИЧА СОБІВАРТІСТЬ” - Безверхий, Костянтин Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто, проаналізовано та уточнено економічну сутність таких понять, як ”затрати” і “витрати”, “витрати виробництва” та “виробнича собівартість”, а також виділено відмінності між ними.