ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ПРОЦЕСИ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ - Шигун, Марія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Дослідити елементи організації бухгалтерського обліку на підприємстві, що підлягають моделюванню, визначити фактори впливу на вибір форми організації бухгалтерського обліку.