БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ОПЕРАЦІЙ ЕКСПОРТУ ТА ІМПОРТУ ПОСЛУГ НЕМАТЕРІАЛЬНОГО ХАРАКТЕРУ - Чирка, Д. М. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розглянуто проблемні питання обліку послуг нематеріального характеру в зовнішньоекономічній діяльності.