МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКСПЕРТА-БУХГАЛТЕРА У СПРАВАХ З ПДВ - Федчишина, Віоллета Віталіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розроблено методику дослідження експерта-бухгалтера документів щодо правильності обліку податку на додану вартість, яка розкриває послідовність використання методичного інструментарію судово-бухгалтерської експертизи у справах такої специфіки.