ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВНУТРІШНЬОГО ГУДВІЛУ ЯК ПРОЯВУ СОЦІАЛЬНОГО КАПІТАЛУ НА МІКРОЕКОНОМІЧНОМУ РІВНІ - Травін, Віталій Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розроблено рекомендації щодо організації бухгалтерського обліку внутрішнього гудвілу як прояву соціального капіталу на мікроекономічному рівні.