DUE DILIGENCE: ПОНЯТТЯ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ - Томашевська, Ірина Леонідівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Розкрито зміст поняття “due diligence”, інтереси користувачів даної послуги, а також наведена характеристика складових due diligence.