НЕЗАЛЕЖНА ОЦІНКА В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Супрунова, Ірина Валеріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено особливості застосування незалежної оцінки для цілей бухгалтерського обліку, облікове відображення вартості об’єктів, визначеної суб’єктом незалежної оцінки, та послуг незалежної оцінки.