АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЩОДО ОБЛІКУ РОЗРАХУНКІВ З ПОКУПЦЯМИ ТА ЗАМОВНИКАМИ: СИСТЕМАТИЗАЦІЯ ПОГЛЯДІВ - Сливка, Ярослава Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено аналіз попередніх досліджень в напрямку обліку розрахунків з покупцями і замовниками, окреслено коло питань, що потребують подальших досліджень.