УПРАВЛІНСЬКИЙ ОБЛІК: ПРОБЛЕМИ ТЕОРІЇ - Скрипник, Маргарита Іванівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність поняття “управлінський облік” та встановлено, що при визначенні сутності даного поняття слід керуватися ЗУ “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні”.