КОНВЕРТОВАНІ ОБЛІГАЦІЇ ЯК ОБ’ЄКТ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ВІДОБРАЖЕННЯ - Рудейчук, Світлана Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено сутність конвертованих облігацій та проаналізовано їх дуалістичну природу, що визначає його розуміння в якості об’єкта бухгалтерського обліку.