ПРОБЛЕМИ ГОСПОДАРСЬКИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ В ДИСЕРТАЦІЙНИХ ДОСЛІДЖЕНЯХ - Орлов, Ігор Віталійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проаналізовано тематику дисертаційних досліджень в рамках спеціальностей економічних та юридичних наук.