МОНІТОРИНГ СТАНУ І РОЗВИТКУ АМОРТИЗАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Мороз, Юлія Юзефівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Проведено оцінку наявних методичних підходів щодо побудови системи амортизаційної політики сільськогосподарських підприємств та визначено основні її елементи, які вимагають посиленого контролю в процесі моніторингу.