ІДЕНТИФІКАЦІЯ ВНУТРІШНІХ СУБ’ЄКТІВ КОНТРОЛЮВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Мельник, Тетяна Юріївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2016)
Досліджено питання визначення суб’єктів контролю різними авторами. Ідентифіковано внутрішніх суб’єктів контролювання діяльності підприємства у відповідності до поставлених задач.